Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за мигачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за мигачи

Имам въпрос - могат ли от някъде да се намерят бели странични мигачи за Алфа 146 и ако се намерят колко ще ми струват?Интересува ме също дали всичко е в комплакт т.е. данеби да се продава само прозрачния плафон и аз сам да трябва да си търся оранжева крушка.Благодаря предварително!
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Еееее,никой ли не може да помогне. Много искам прозрачни мигачи,щото е некак си "по-шукарно",ма явно няма да намеря.

Comment

Ами то и други искаме ама май тука в БГ няма

Comment

че мойте мигачи са бели, пластмасата е бяла, ти кристални ли търсиш? за предните говоря
        Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

Първоначално публикувано от Patsimir
          че мойте мигачи са бели, пластмасата е бяла, ти кристални ли търсиш? за предните говоря
          Не търся кристални,защото ще ми излязат досто скъпичко.Търся просто с бяла пластмаса,ма както колегата каза, в БГ май не могат да се намерят.

Comment

има каквито искаш но се намират адски трудно да знеш

Comment

на околовръстното веднага след пътя за симеоново или драгалевци не помня точно , но вдясно като караш посока горубляне има една морга а пред нея има къщичка като за пазач ама вътре има бели мигачи за квото се сетиш, верно че са евтини пластмаси ма за 15 лв толкова

Comment

Working...
              X